Golf Iv, Yiğenin Aracı |
|
|
|
![]() |
|
|
||
|
|
||
|
|
||
|
|
||
|
|
||
|
|
||
|
|
![]() ![]() |
Golf Iv, Yiğenin Aracı |
Jul 26 2010, 02:15 AM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator İleti: 1,491 Katılım: 5-September 07 Nereden: İSTANBUL /Karagümrük Üye No: 11 Şehir:İstanbul/Blackcustoms Kan Grubu: B Rh + Yaş: 42 OPEL'inizin Modeli: Astra g 2004 twinport |
Evet arkadaşlar bir süredir yiğenin aracı modluyoruz .
ufaktan bir şeyler yaptık bakalım beyenecekmisiniz ? Şimdiye kadar yaptıklarımız : Golf gti 17 '' jant 215*45*17 Continenta sport 2 patlamayan lastik Ön cam hariç diğer camlara 1 numara ve sunroofa 3 numara cam filmi çekildi Ön karlık Arka karlık Yan spoyler Arka cam spoyler Ön ızgara metalik siyaha boyandı Yan spoylerlerin hava deliklerine beyaz led uygulaması yapıldı Ön alt ızgaraya beyaz led uygulaması yapıldı Ön parklara ve yan sinyallere beyaz led takıldı İç aydınlatma beyaz ledlerle değiştirildi Şöför ve ön yolcunun ayak kısımlarına mavi led takıldı Arka bagaj yazıları iptal edildi Ön tarafa sis lambaları takıldı Arka sis lanbası çift yapıldı Yapmayı düşündüklerimiz: Tavan parlak siyah kaplama olacak Arka karlığın orta kısmı parlak siyah kaplanacak Arkaya ledli stoplar takılacak Xenon far takılacak Hava filtresi takılacak Eksoz değişecek onun için farklı bir düşüncemiz var ![]() ![]() ![]() ![]()
-------------------- Kör cehalet insanı çirkinleştirir
Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verilecek bir cevabım var Lakin bir lafa bakarım laf mı diye Bir de adama bakarım adam mı diye! Mevlana http://www.ophell.com/index.php?showtopic=2621 http://www.izlesene.com/video/arabalar-ufak-degisim/1465758 |
|
|
|
Jul 26 2010, 02:29 AM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator İleti: 1,491 Katılım: 5-September 07 Nereden: İSTANBUL /Karagümrük Üye No: 11 Şehir:İstanbul/Blackcustoms Kan Grubu: B Rh + Yaş: 42 OPEL'inizin Modeli: Astra g 2004 twinport |
Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verilecek bir cevabım var Lakin bir lafa bakarım laf mı diye Bir de adama bakarım adam mı diye! Mevlana http://www.ophell.com/index.php?showtopic=2621 http://www.izlesene.com/video/arabalar-ufak-degisim/1465758 |
|
|
|
Jul 26 2010, 02:31 AM
|
|
|
|
|
Jul 26 2010, 07:12 AM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator İleti: 1,406 Katılım: 15-September 07 Üye No: 311 Şehir:Ordu/Fatsa Kan Grubu: A Rh + Yaş: 24 OPEL'inizin Modeli: Corsa C CDTI |
Yapılan değişikler güzel olmuş.Özellikle jant ve film çok güzel olmuş.
Ama iç aksam aydınlatması ile ayak kısmının aydınlatmasından pek bişey anlamadım.Neden farklı renk kullanmayı tercih ettiniz? Ön hava girişindeki led olayı da pek iç açıcı değil. Xeonon far ve Ledli stoplar (Bence stop tabanı siyah olan bir model tercih edilmeli) araca ayrı bir hava katacağı kesin. Tavanın siyah yapılması farz olmuş artık Arka karlığı boyamak kaliteyi düşürür.Bence sade kalmalı.İlla yapacaksanız da ön karlığın da orta bölümünü boyamak bütünlük sağlar. Hava filtresi ve egzoz ses bakımından zevkli olur.(+egzoz görselliği de bir şeyler katar) Abi listeye plakalık iptali ve kapı dreklerinin siyah yapılmasıı da eklerseniz güzel olur. Allah kaza bela vermesin... -------------------- Soner
Aramıza yeni katılan arkadaşlar lütfen kendinizi tanıtmayı unutmayın... Burada yeni başlık açarak kendinizi tanıtabilirsiniz: http://www.ophell.com/index.php?showforum=8 |
|
|
|
Jul 26 2010, 09:28 AM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator İleti: 983 Katılım: 5-September 07 Üye No: 47 Şehir:Istanbul-çinarcik-belçika Kan Grubu: 0 Rh + Yaş: 26 OPEL'inizin Modeli: Astra Coupe Turbo - 106 Gti |
abi kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim.bir defa en acileyetinden arka stoplari degistirmenizi öneririm.abi önde plaka altindaki ledler ve leonlar bana hos gelmedi.onlari çikarirsaniz daha iyi duracaktir...
-------------------- |
|
|
|
Aug 3 2010, 08:42 PM
|
|
![]() Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 13 Katılım: 15-September 07 Nereden: İstanbul / Bakırköy Üye No: 314 Şehir:İstanbul Kan Grubu: 0 Rh + Yaş: 20 |
yorumlarınız ve önerileriz için teşekkür ederekten başlamak istedim.
Yapılan değişikler güzel olmuş.Özellikle jant ve film çok güzel olmuş. Ama iç aksam aydınlatması ile ayak kısmının aydınlatmasından pek bişey anlamadım.Neden farklı renk kullanmayı tercih ettiniz? Ön hava girişindeki led olayı da pek iç açıcı değil. Xeonon far ve Ledli stoplar (Bence stop tabanı siyah olan bir model tercih edilmeli) araca ayrı bir hava katacağı kesin. Tavanın siyah yapılması farz olmuş artık Arka karlığı boyamak kaliteyi düşürür.Bence sade kalmalı.İlla yapacaksanız da ön karlığın da orta bölümünü boyamak bütünlük sağlar. Hava filtresi ve egzoz ses bakımından zevkli olur.(+egzoz görselliği de bir şeyler katar) Abi listeye plakalık iptali ve kapı dreklerinin siyah yapılmasıı da eklerseniz güzel olur. Allah kaza bela vermesin... öncelikle ayak kısmındaki aydınlatma yı mavi seçmemizin sebebi araç içi ön konsolun ve kadranın mavi olmasıyıla birlikte iyi bir uyum içinde olucağını düşündüğümüz için mavi renk seçiminde bulunduk. Plaka iptalliğine geldiğimizde düşünmedik değil falak plakalıkta Ş.Saraçoğlu yazmaktadır (özel olarak şükrü saraç oğlu stadının altından aldık plakadan zaten kendimizi belli ediyoruz abi kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim.bir defa en acileyetinden arka stoplari degistirmenizi öneririm.abi önde plaka altindaki ledler ve leonlar bana hos gelmedi.onlari çikarirsaniz daha iyi duracaktir... araçta aslında leon yok hava girişlerine taktırdımız ledlerin yansıması, ledleride ayrı anahtara bağlattık genelde yanmıyor ledlerde çok ehli keyif olursam yakıyorum araçla şimdilik bukadar oynuyabildik en kısa sürede xenon ledli stop tavan ve egzoz işine girişeceğiz... |
|
|
|
Aug 3 2010, 09:14 PM
|
|
|
OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator İleti: 1,289 Katılım: 12-September 07 Üye No: 256 Şehir:KARSIYAKA Kan Grubu: B Rh + OPEL'inizin Modeli: GP |
Golf tarzı gereği tampon eklerini falan kaldıran bi araba değil.
offsetli bir jant ve 5cm lik yay ile bundan daha iyi bır goruntu yakalayabılırdın. |
|
|
|
Aug 8 2010, 02:13 PM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Ses ve Görüntü Sistemleri Bölüm İleti: 1,132 Katılım: 5-September 07 Nereden: İçinden Üye No: 46 Şehir:4NK4R4 Kan Grubu: 0 Rh + Yaş: 26 OPEL'inizin Modeli: ........ Meslek: İnşaat / Yapı Malz. |
Keske kapi kollariyla citalari da boyatsaymissiniz...
Acil yay lazim, arac leylek olmus.... Ic mekan neyse de disaridaki neonlar coook underground 2 olmus. Modasi geceli yaklasik bir 8 sene oluyor oyle seylerin. Yan sinyalleri de madem parklara bagladiniz, sari olsalar bence cok daha iyi gozukecekler (amerikan kamyonlari gibi)... Ekler konusunda berkay'a katiliyorum. "BEN FIBERIM !!!" diye cigirtiyorlar resmen. Offsetli jant konusunda ise katilamayacagim, cunku onden cekisli arabaya offset ol-maz. Jant secimi gayet iyi. Patlamayan lastik olmaz ayrica. Reinforced lastik almis olmayasiniz? 2 kere patlattim bu patlamayan lastikleri ben sahsen Sunroof'a film olayi ise hakikaten cok mantikli ve ince bir detay olmus... Bu ileti Juzam tarafından Aug 8 2010, 02:23 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "¿ziuisiɯ ɐpuiʞɹɐɟ ɯǝɯןıq uıuǝʞıןɥǝʇ"
|
|
|
|
Aug 10 2010, 11:14 AM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 505 Katılım: 6-September 07 Üye No: 63 Şehir:Kayseri Kan Grubu: B Rh + Yaş: 26 OPEL'inizin Modeli: Vectra B 3.2 V6, Vectra B GT Meslek: Tekstil |
yay istiyo nihat abiiii
-------------------- 3.2 lt v6 240aq (at gücü) Dikkat et göremezsin merhamet ortam buz gibi rekabete davet. Taklit et, orjinali hususi bize Yardım et kendine, ibre yüzde çekil Hızımız bildiğin gibi değil illegal bu fiil Resmimi gösterir son gösterimidir Bu işin piridir Tarzımı belirtir seni delirtir Anahtar kelimedir Geliyor son sürat yanından geçtiğim herşey tepe taklak dönüyor Bizi bilen herkez bunları görüyor.. |
|
|
|
Aug 10 2010, 05:48 PM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Ses ve Görüntü Sistemleri Bölüm İleti: 1,132 Katılım: 5-September 07 Nereden: İçinden Üye No: 46 Şehir:4NK4R4 Kan Grubu: 0 Rh + Yaş: 26 OPEL'inizin Modeli: ........ Meslek: İnşaat / Yapı Malz. |
Ha bir de B sutununa (kapi direklerine) mat siyah folyo cektirirseniz sahin goruntusunden kurtulmus olur oralar...
-------------------- "¿ziuisiɯ ɐpuiʞɹɐɟ ɯǝɯןıq uıuǝʞıןɥǝʇ"
|
|
|
|
Aug 13 2010, 01:01 PM
|
|
|
OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 716 Katılım: 5-September 07 Nereden: İstanbul Üye No: 15 Şehir:istanbul Kan Grubu: B Rh + Yaş: 17 Meslek: Yazılım,Donanım,Grafik,Web Tasarım |
Hayırlısı olsun Nihat Abi, yokki senin gibi bir amcamız böyle ilgilensin
Bizim golfü özledim biran
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 4th September 2010 - 11:24 PM |