Geyik Gitti..... (+15 Dikkat!) |
|
|
|
![]() |
|
|
||
|
|
||
|
|
||
|
|
||
|
|
||
|
|
||
|
|
![]() ![]() |
Geyik Gitti..... (+15 Dikkat!) |
Oct 29 2008, 01:41 AM
|
|
|
OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 758 Katılım: 8-September 07 Nereden: Istanbul Alemdağ Üye No: 154 Şehir:Istanbul Kan Grubu: B Rh + Yaş: 20 OPEL'inizin Modeli: Corsa OPC & Corsa Sport CDTi BoostER'ed. Meslek: Öğrenci |
http://videos.streetfire.net/video/Exploding-Deer_184364.htm
Geyik için çok feci bir durum,ancak nedense gecenin bu saatinde sadist bir biçimde gülme krizine girmeme neden oldu...Polis de kopuyor yalnız.. -------------------- Corsa Opc - 215 BHP @ 270 Nm - 70mm custom exhaust - GReddy catback ... Loading..
|
|
|
|
Oct 30 2008, 01:02 AM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator İleti: 1,018 Katılım: 12-September 07 Üye No: 256 Şehir:35.5 Kan Grubu: B Rh + OPEL'inizin Modeli: Vectra B |
Demir yığını olan amerikan polis arabalarındanmı bu , araba kasılmadı bile
clio gibi yaya güvenliğinin hat safhada olduğu bi arabayla çarpsalardı geyiğe birşey olmazdı |
|
|
|
Oct 30 2008, 09:15 AM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 451 Katılım: 6-September 07 Üye No: 63 Şehir:Kayseri Kan Grubu: B Rh + Yaş: 26 OPEL'inizin Modeli: Vectra B 3.2 V6, Vectra B GT Meslek: Tekstil |
Gitti güzelim geyik...
Yazıık olduu -------------------- 3.2 lt v6 240aq (at gücü) Dikkat et göremezsin merhamet ortam buz gibi rekabete davet. Taklit et, orjinali hususi bize Yardım et kendine, ibre yüzde çekil Hızımız bildiğin gibi değil illegal bu fiil Resmimi gösterir son gösterimidir Bu işin piridir Tarzımı belirtir seni delirtir Anahtar kelimedir Geliyor son sürat yanından geçtiğim herşey tepe taklak dönüyor Bizi bilen herkez bunları görüyor.. |
|
|
|
Oct 30 2008, 12:12 PM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,035 Katılım: 7-September 07 Üye No: 146 Şehir:İstanbul Kan Grubu: 0 Rh - Yaş: 24 OPEL'inizin Modeli: - Meslek: - |
Bu hayvancağızlarda da böyle bir acayiplik var işte.. Bomboş yolda bütün gece yola çıkmaz, tam araba geçerken atlar. Böyle videolar koyarken lütfen uyarıyı da ekleyin. Ben sizin yerinize ekledim şimdilik.
|
|
|
|
Oct 30 2008, 03:48 PM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 451 Katılım: 6-September 07 Üye No: 63 Şehir:Kayseri Kan Grubu: B Rh + Yaş: 26 OPEL'inizin Modeli: Vectra B 3.2 V6, Vectra B GT Meslek: Tekstil |
Geyik mi +18
Arkdaşlar bidaha geyikli videolara +18 ekleyin -------------------- 3.2 lt v6 240aq (at gücü) Dikkat et göremezsin merhamet ortam buz gibi rekabete davet. Taklit et, orjinali hususi bize Yardım et kendine, ibre yüzde çekil Hızımız bildiğin gibi değil illegal bu fiil Resmimi gösterir son gösterimidir Bu işin piridir Tarzımı belirtir seni delirtir Anahtar kelimedir Geliyor son sürat yanından geçtiğim herşey tepe taklak dönüyor Bizi bilen herkez bunları görüyor.. |
|
|
|
Oct 30 2008, 04:23 PM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,035 Katılım: 7-September 07 Üye No: 146 Şehir:İstanbul Kan Grubu: 0 Rh - Yaş: 24 OPEL'inizin Modeli: - Meslek: - |
Tamam 15 olsun o da son yani...
Rüyalarına girer abicim küçüklerin napiym.. |
|
|
|
Oct 30 2008, 06:37 PM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 516 Katılım: 6-September 07 Nereden: Istanbul Üye No: 49 Şehir:Istanbul Kan Grubu: B Rh + OPEL'inizin Modeli: 2003 Astra Enjoy NB AT 1.6 Star Silver Meslek: Öğrenci mütemadiyen :) |
halbuki ondan ne külbastı olurdu
|
|
|
|
Oct 30 2008, 08:20 PM
|
|
|
OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 708 Katılım: 5-September 07 Nereden: İstanbul Üye No: 15 Şehir:istanbul Kan Grubu: B Rh + Yaş: 17 Meslek: Yazılım,Donanım,Grafik,Web Tasarım |
halbuki ondan ne külbastı olurdu Harbiden ne diyceğimi bilemiyorum sana ya -------------------- |
|
|
|
Oct 30 2008, 08:30 PM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator İleti: 3,374 Katılım: 5-September 07 Nereden: KOCAELİ Üye No: 8 Şehir:Kocaeli Kan Grubu: A Rh + Yaş: 27 OPEL'inizin Modeli: None Meslek: Sailor |
Tamam 15 olsun o da son yani... Rüyalarına girer abicim küçüklerin napiym.. Tansu .... Kötülerin düşmanı, küçüklerin koruyucusu! Kayhan & Tansu siz bu ara fazla al gülüm ver gülüm yapıyonuz sitede farketmiyoruz sanmayın bakim. -------------------- Ölenler aslında kurtulanlardır, asıl acısını çekenler geride bıraktıklarıdır...
Mobil en iyi yağlardandır, Magnatec yanında terkos suyu kalır. |
|
|
|
Oct 30 2008, 10:49 PM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 874 Katılım: 9-April 08 Üye No: 1,801 Şehir:Çorum - Kocaeli_Gebze(Üni.) Kan Grubu: A Rh + Yaş: 20 OPEL'inizin Modeli: Vectra C2 1.6 Comfort Meslek: Öğrenci |
cam leke olunca direk serviste gördüğüm zafira aklıma geldi. amerikada geyiklere çarpıyolar, burda da ineklere çarpıyolar
serviste kaputu motora yaslanmış, ön cam kırık, üstünde el büyüklüğünde, ot gibi parça parça garip bişeyler bulunan bi zafira gördüm, incelerken (herhangi bi temasım olmadı |
|
|
|
Oct 31 2008, 12:16 AM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 222 Katılım: 7-September 07 Üye No: 136 Şehir:İstanbul Kan Grubu: A Rh + Yaş: 20 OPEL'inizin Modeli: 1963 Opel Rekord COUPE !!! Meslek: Öğrenci |
araba sarsılmadı bile harbiden ya hu sinek çarptı sanki :S
|
|
|
|
Oct 31 2008, 09:38 AM
|
|
Rahmetli hakkında konuşmak istemedim ama arkadaşlara katılmamak elde degil acayippp giderdi RAKInın yanında
Tansu .... Kötülerin düşmanı, küçüklerin koruyucusu! Kayhan & Tansu siz bu ara fazla al gülüm ver gülüm yapıyonuz sitede farketmiyoruz sanmayın bakim. Ooo sen birde msn muhabbetlerimizi görsen Tansuyla 4 yıla yaklaşan bi arkdaşlıgımız var çok sewiyom Maykılcım benim. Bu ileti Kayhan tarafından Oct 31 2008, 09:39 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- 3.2 lt v6 240aq (at gücü) Dikkat et göremezsin merhamet ortam buz gibi rekabete davet. Taklit et, orjinali hususi bize Yardım et kendine, ibre yüzde çekil Hızımız bildiğin gibi değil illegal bu fiil Resmimi gösterir son gösterimidir Bu işin piridir Tarzımı belirtir seni delirtir Anahtar kelimedir Geliyor son sürat yanından geçtiğim herşey tepe taklak dönüyor Bizi bilen herkez bunları görüyor.. |
|
|
|
Nov 8 2008, 02:15 PM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator İleti: 1,682 Katılım: 5-September 07 Nereden: TR'de Sivas USA'de Texas Üye No: 7 Şehir:Corpus Christi Kan Grubu: AB Rh + Yaş: 23 Meslek: Turizm |
Bu hayvancağızlarda da böyle bir acayiplik var işte.. Bomboş yolda bütün gece yola çıkmaz, tam araba geçerken atlar. Böyle videolar koyarken lütfen uyarıyı da ekleyin. Ben sizin yerinize ekledim şimdilik. belki bir mühendisten kaçıyordur gecenin o saatinde -------------------- ey yalçın-i düştün bir ilim sevdası için 2.kez gurbet ellere gurbet uzaktır gurbet sıcaktır gir en bomba ortamalara bu gidişle belki kavuşursun sen Corsana |
|
|
|
Nov 8 2008, 08:01 PM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 340 Katılım: 11-September 07 Üye No: 236 Şehir:Lefke - Adabazaar Kan Grubu: 0 Rh + Yaş: 23 OPEL'inizin Modeli: Vectra B(abamın) CDX Meslek: öörenci desem o da değil.. |
ABAN't mış mıydı mühendis ineğe, sanırım adam olayı da abartmıştı
-------------------- errren
NUR modunda bir zebani.. |
|
|
|
Dec 8 2008, 12:27 PM
|
|
![]() Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 85 Katılım: 5-September 07 Üye No: 43 Şehir:Diyarbakır Kan Grubu: A Rh + Yaş: 22 OPEL'inizin Modeli: Astra 1.7CDTI&Insignia 2.0CDTI Meslek: Talebe |
geyik sanki miksere girdi:)
|
|
|
|
Dec 18 2008, 02:02 AM
|
|
![]() OPHELL Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 203 Katılım: 7-September 07 Üye No: 120 Şehir:Edirne Kan Grubu: 0 Rh + Yaş: 23 OPEL'inizin Modeli: Astra G 1.6 16v HB NJoY 04 Saturn Mavi Meslek: Şubat'ta Asker |
Acıdım hayvana yaaa
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 9th February 2010 - 09:42 AM |